Over ons

Uw ARCHICAD KeyDealer in Vlaanderen! Wil u de stap naar een BIM werkomgeving niet missen, dan zit u bij ons aan het juiste adres! Nog niet overtuigd van BIM? Kom het zelf ervaren tijdens een van onze GRATIS ARCHICAD Testdrive sessies. Maak deel uit van onze ARCHICAD users club en deel ervaringen, tips & trucs met collega’s architecten tijdens onze ArchiCafé’s.

Met onze persoonlijke en klant gerichte aanpak kunnen we u helpen bij het selecteren van de juiste hard- en software om de werking van uw architectenbureau zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als verdeler van zowel Vectorworks als ARCHICAD zijn wij een objectieve tussenpersoon tussen u en de grote distributeurs. Een vlotte implementatie van een nieuw tekenpakket binnen uw bureau is gestoeld op de correcte hardware, de keuze van de juiste tekensoftware afgestemd op uw verwachtingen en uw ambities en niet te vergeten een doorgedreven opleiding om met de nodige kennis er mee aan de slag te kunnen gaan.

In onze kantoren in Erpe-Mere beschikken wij over een volledig uitgeruste trainingszaal! Desgewenst komen wij alles installeren en kunnen wij in het nodige onderhoud voorzien. Wij helpen u graag verder in raad en daad, geef gerust een seintje voor meer info!

Wim Goethals

Zaakvoerder / ervaren rot.
Wim heeft een opleiding als architect genoten.
Hij heeft de IT-sector en de IT-oplossingen binnen de architectuurpraktijk gedurende bijna 30 jaar zien evolueren.
Samen met Dirk heeft hij in 1998 Focus-IT opgericht.
Daardoor is hij het ideale aanspreekpunt om u met raad en daad bij te staan bij het selecteren van uw IT-infrastructuur.

Dirk Fransoo

zaakvoerder / out of the box IT-krak.
Dirk zorgt er voor dat alles probleemloos geïnstalleerd geraakt bij u en dat alles ook blijft draaien en uw data op een veilige manier beheerd wordt.
Specialist om hardware matige puzzels in no-time op te lossen.
Heeft gedurende 30 jaar alle versies van MAC OS en Windows de revue zien passeren.
Samen met Wim heeft hij in 1998 Focus-IT opgericht.

Geerart De Backer

account manager ARCHICAD / ARCHICAD enthousiasteling
Geerart combineert een architectenpraktijk met een deeltijdse functie als commercieel vertegenwoordiger bij Focus-IT
Binnen zijn praktijk maakt hij dagdagelijks gebruik van ARCHICAD als voornaamste tekensoftware.
Daardoor kan hij u vanuit een heel praktische invalshoek vertellen welke voordelen de integratie van ARCHICAD binnen zelfs een klein architectenbureau kan bieden.