Jouw specialist in hardware en software voor architecten

Wil je als architect de stap naar een digitale werkomgeving niet missen? Dan ben je bij Focus IT aan het juiste adres. Als specialist in hardware en software voor architecten weten wij exact wat nodig is om jouw architectenbureau efficiënt te laten werken. Zo kan je bij ons terecht voor de softwarepakketten ARCHICAD en ARCHICAD Start Edition en de hardware die nodig is om jouw IT-infrastructuur zo optimaal mogelijk in te richten. We brengen samen met jou de specifieke behoeften van je architectenbureau in kaart en komen desgewenst alles installeren.

Wij zorgen echter niet alleen voor de levering van software voor architecten maar ook voor de nodige opleiding. Zo kan je onmiddellijk aan de slag met jouw nieuw aangekochte BIM pakket. Tijdens de opleiding komen allerlei tips aan bod om sneller, makkelijker en slimmer te werken. Wil je eerst ervaren hoe het is om met ARCHICAD te werken? Schrijf je dan GRATIS in voor onze ARCHICAD Testdrive sessies. Zo krijg je een goed beeld van de vele mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wim Goethals: zaakvoerder en ervaren rot

Wim is samen met Dirk de drijvende kracht achter Focus-IT dat in 1998 opgericht werd. Gedurende 30 jaar heeft hij de IT-sector en de software voor architecten zien evolueren. Dat maakt van hem het ideale aanspreekpunt om je met raad en daad bij te staan bij het selecteren van jouw IT-infrastructuur.

Dirk Fransoo: zaakvoerder en out of the box IT-krak

Dirk, die in 1998 samen met Wim Focus IT heeft opgericht, zorgt voor de installatie en onderhoud van de hardware en software bij je op kantoor en het veilige beheer van jouw data. Hij heeft in zijn carrière alle versies van MAC OS en Windows de revue zien passeren en lost dan ook je hardware en softwareproblemen in no-time op.

Geerart De Backer: accountmanager en ARCHICAD enthousiasteling

Geerart combineert een architectenbureau met een deeltijdse functie als commercieel vertegenwoordiger bij Focus-IT. Als architect maakt hij dagdagelijks gebruik van ARCHICAD als voornaamste tekensoftware. Daardoor kan hij je vanuit een heel praktische invalshoek vertellen welke voordelen de integratie van ARCHICAD kan bieden.