Wie goed kijkt, kiest voor ARCHICAD

ARCHICAD is een ontwerp- en tekenpakket voor architecten. Je tekent met bouwkundige elementen en objecten, past ze aan en wijzigt eenvoudig allerlei details. Het programma houdt alle zichtvensters automatisch up-to-date.  Of je nu aanpassingen doorvoert in het grondplan, in de doorsnedes, op de gevels, rechtstreeks in het 3D-model in het perspectief of zelfs in de meetstaat, de veranderingen worden altijd en overal doorgevoerd.

ARCHICAD 23 visualBIM van ontwerp tot uitvoering

Met ARCHICAD werk je intuïtief, efficiënt en snel aan bouwkundige BIM modellen. Het brengt alle onderdelen van het bouwproces samen in één pakket.  Het gemak van de gebruiksvriendelijke benadering van modelleren, krachtige visualisaties, uitgebreide gekoppelde documentatie en de OpenBIM filosofie zijn enkele van de vele mogelijkheden die dit pakket tot de perfecte BIM software maken.


Snel en nauwkeurig ontwerpen

Doordat ARCHICAD de 2D ontwerptekeningen koppelt aan het 3D model voorkom je fouten. Zo wordt informatie van gevelaanzichten, doorsneden en details direct uit het 3D BIM model gehaald. Door deze koppeling tussen tekening en model kan je een ontwerp heel nauwkeurig uitwerken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je veel sneller kan werken. Wijzigingen van het model worden namelijk direct in alle tekeningen doorgevoerd.

Optimaal samenwerken in één modelARCHICAD 23 visual (2)

Met BIMcloud werk je eenvoudig met meerdere personen aan één project. Je hebt geen dure ICT-oplossingen nodig en hoeft geen ingewikkelde afspraken te maken. Of collega’s en partners nu op kantoor zitten, thuis of ergens anders, met BIMcloud werk je overal snel en effectief samen!

Maak kennis met ARCHICAD : de Test Drive

Bij Focus-IT kan je naast het aankopen van het ARCHICAD pakket ook terecht voor een vrijblijvende kennismaking. Na een korte introductie mag je zelf aan de slag met het programma en beantwoorden wij graag al je vragen. Meer informatie hierover vind je op onze ARCHICAD Test Drivepagina. Wij bieden ook verschillende opleidingen aan, zodat je zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van dit softwarepakket.