Kom ARCHICAD zelf ervaren

en meld je aan voor een GRATIS testdrive

Voor je een nieuwe auto koopt, biedt de verkoper je meestal een testrit aan. Zo kan je jezelf ervan overtuigen of de auto die je op het oog hebt de juiste keuze is. Waarom zou dit anders zijn voor BIM software? Wij laten je graag zelf ervaren wat ARCHICAD is en hoe het precies werkt. Iedere deelnemer krijgt tijdens de testdrive een eigen computer ter beschikking. We werken in groepen van maximaal 8 personen. Na een korte introductie mag je zelf aan de slag met het programma. Heb je vragen? Dan behandelen we deze onmiddellijk. Zo krijg je een heel goed beeld van de vele mogelijkheden van ARCHICAD.

 

Ontdek de vele voordelen van ARCHICAD

Met ARCHICAD werk je intuïtief, efficiënt en snel aan bouwkundige BIM modellen. Het brengt alle onderdelen van het bouwproces samen in één pakket. ARCHICAD geeft jou als architect maximale ontwerpvrijheid. Het is een tool met vele functionaliteiten en heeft een soepele gebruikerservaring. Al meer dan 250.000 architecten gingen je voor. De testdrive is een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren in het nemen van een weloverwogen beslissing om dit pakket aan te kopen. De sessies worden telkens bij ons op kantoor gehouden en zijn GRATIS. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven via onderstaand formulier.

Wil je ARCHICAD direct bestellen of graag een afspraak maken met een van onze consultants om ARCHICAD verder te verkennen? Neem dan snel contact met ons op.

 Archicad testdrive    Focus IT BVBA respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.